Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododivendres, 23 de març de 2012

Nou sorteig / Nuevo sorteo

No em puc creure que l'Elena sortegi aquest llit tan preciós que va fer. A mi em costaria molt desprendre'm d'ell. És una meravella, i amb uns acabts.... Apunteu-vos ja si no us voleu quedar fora. La data de finalització per apuntar-nos és el 25 d'abril. La seva adreça és:

http://miniselenasanmillan.blogspot.com.es/

No me puedo creer que Elena sortee esta cama tan preciosa que hizo. A mi me costaria mucho desprendereme de ella. Es una maravilla y con unos acabados... Apuntaros si no os queréis quedar fuera. La fecha de finalización para apuntarnos es el 25 de abril. Su dirección es:

http://miniselenasanmillan.blogspot.com.es/


I al blog de la Maria tenim un doble sorteig per al dia 5 de maig, que és el 21 aniversari de les seves filles. Sembla que ara va de llits, ja que els premis que sorteja són aquests:

Y en el blog de Maria tenemos un doble sorteo para el día 5 de mayo, que es el 21 cumpleaños de sus hijas. Parece ahora va de camas, ya que los premios que sortea son estos:

El primer premi, inclou el llit:
El primer permio incluye la cama.I el segon premi és aquest:
Y el segundo premio es este:
Per al dia 28 d'abril tenim el sorteig d'aniversari de la Mati. Apunteu-vos a: 
Para el día 28 de abril tenemos el sorteo de cumpleaños de Mati. Apuntaros en :

                                                          


I fins el dia 7 de maig tenim com a termini per apuntar-nos al sorteig de Cote (M. Jose) al seu blog. No hi falteu!! qui vol deixar escapar coses tan dolces com aquestes?
Y hasta el 7 de mayo tenemos de plazo para apuntarnos al sorteo de Cote (mª José) en su blog. ¡No faltéis!¿Quién quiere dejar escapar cosas tan dulces como estas?

http://lascosasdecote.blogspot.com.es/
La Tatiana sorteja coses tan boniques com aquesta el dia 1 de maig. La seva adreça:
Tatiana sortea cosas tan bonitas como esta el día 1 de mayo. Su dirección:El dia 28 d'abril celebra el seu aniversari la Luisa, de http://mapetitemaisonblanche.blogspot.com.es/ . I aquestes meravelles són les que sorteja. Celebrem'ho amb ella i apunteu-vos!!

El día 28 de abril celebra su cumpleaños Luisa de http://mapetitemaisonblanche.blogspot.com.es/ . Estas amravillas son las que sortea: Celobremoslo con ella y apuntaros!!I el primer treball de l'Eva (tatalamaru als foros) en punt de creu, ens el regala!!!! És aquesta meravella d'estovalles!!! Apuneu-vos ràpid, que és un sorteig express i ho fa per celebrar els 500 seguidors, tot i que ja en té més. http://tatalamaru.blogspot.com.es/. La data és el diumenge 15 d'abril.

Y el primer trabajo de Eva (tatalamaru en los foros) en punto de cruz, ¡¡¡ nos lo regala!!!. Es esta maravilla de mantel. Apuntaros rápido porque es un sorteo express y lo hace para celebrar los 500 seguidores, aunque ya tiene más. http://tatalamaru.blogspot.com.es/. L fecha es el domingo 15 de abril.Mely Mel també està de sorteig. http://melymelpiccolisogni.blogspot.com.es/. El sorteig serà el dia 24 d'abril. Oi que és dolç?

Mely Mel también está de sorteo. http://melymelpiccolisogni.blogspot.com.es/. el sorteo será el dia 24 de abril. ¿Verdad que es dulce?Per al dia 23 d'abril el sorteig al blog de la Lili.
Para el día 23 de abril el sorteo en el blog de Lili

http://www.lilimini.com/
Al blog de Minnie Kitchen es sorteja aquesta petita meravella. Voleu apuntar-vos? Doncs a l'adreça: http://www.minniekitchen.com/ teniu de termini fins al'1 de maig.

En el blog de Minnie Kitchen se sortea esta pequeña maravilla. ¿Queréis apuntaros? Pues en la dirección:
http://www.minniekitchen.com/ teneis de plazo hasta el 1 de mayo.
En aquesta adreça trobareu els requisits per apuntar-vos al sorteig de Alma e Lia. De moment és sorpresa, però veient les cosetes del seu blog, crec que val la pena aventurar-se, no?. Finalitza el 18 de juny.

En esta dirección encontraréis los requisitos para apuntaros al sorteo de Alma e Lia. de momento es sorpresa, pero viendo las cositas de su blog, creo que vale la pena aventurarse, ¿no?. Finaliza el 18 de junio.

http://viliaminiature.blogspot.com.es/
La Susanne ens ofereix triar entre les seves quatre col.leccions de vaixelles si ens apuntem abans del 15 de maig, que és quan acaba el seu sorteig, a: http://miniaturedreams.blogspot.com.es/. Correu a triar-ne una!!

Susanne nos ofrece escojer entre sus cuatro colecciones de vajillas si nos apuntamos antes del 15 de mayo, que es cuando acaba su sorteo, en: http://miniaturedreams.blogspot.com.es/

A la següent adreça trobareu on apuntar-vos al sorteig de la Jackie que acaba el 24 de maig. Celebra els 200 seguidors amb aquesta meravella:  http://fridayschild-jackie.blogspot.com.es/

En la siguiente dirección encontraréis dónde apuntaros al sorteo de Jackie que acaba el 24 de mao. Celebra los 200 seguidores con esta maravilla: http://fridayschild-jackie.blogspot.com.es/2 comentaris:

 1. Gracias por ponernos al día.
  La verdad es que es una preciosa casa.
  Feliz fin de semana.
  Mil besos...Julia

  ResponElimina
 2. Hi Marta! Thank you for this great information! Welcome to my blog giveaway! It's 8 weeks with 8 miniature prizes! www.plushpussycat.com Ends May 3!

  ResponElimina