Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimarts, 23 de juliol de 2013

Última entrada

Vaig fer un taller al mes de maig a Drap. Era el meu segon taller, fora del de la fira de Barcelona. M'ho vaig passar molt i molt bé. L'Isabel (spooky) i l'Eva (tatalamaru) ens van ensenyar a fer una caixa-llibre. Després vam fer un petit pica-pica i vam estar xerrant força. 

No volia tancar el blog sense fer una entrada dedicada a totes aquestes persones que m'han estat acompanyant durant aquest temps. Les he conegut principalment a les fires, però sempre hem estat en contacte, ja sigui a facebook, mitjançant comentaris als blogs, als foros, per e-mail.... Una gran abraçada per a totes elles que, en aquest petit gran món, sempre descubrim, compartim, ensenyem i aprenem coses noves i precioses.

Moltes gràcies a tothom!!! Molts petons i fortes abraçades!!!


Hice un taller en el mes de mayo en Drap. ERa mi segundo taller, a parte del de la feria de Barcelona. Me lo pasé muy pero que muy bien. Isabel (spooky) y Eva (tatalamaru) nos enseñaron a hacer una caja libro. Después hicimos un pequeño pica-pica y estuvimos charlando un buen rato.

No quería cerrar el blog sin hacer una entrada dedicada a todas aquellas personas que me han estado acompañando durante este tiempo. Las he conocido principalmente en las ferias, pero siempre hemos estado en contacto, ya sea en facebook, mediante comentarios en los blogs, en los foros, por e-mail... Un gran abrazo para todas ellas que, en este pequeño gran mundo, siempre descubrimos, compartimos, enseñamos y aprendemos cosas nuevas y preciosas.

¡¡¡Muchas gracias a todos!!!  ¡¡¡Muchos besos y fuertes abrazos!!!

La generositat és una de les particularitats de les persones que fan miniatures. Aquest són alguns regals que ens van portar

La generosidad es una de las particularidades de las personas que hacen miniaturas. Estos son algunos regalos que nos trajeronMaria (marver)
Sílvia (las miniaturas y el vintage)

Moments del taller / Momentos del tallerFoto de grup / Foto de grupo

La meva caixeta / Mi cajita


I totes les caixetes-llibre que vam fer aquella tarda. Totes diferents i precioses. / Y todas las cajitas-libro que hicimos aquella tarde. Todas deferentes y preciosas.


7 comentaris:

 1. ¡Que bonitas cajas-libro!
  Qué consigas todo aquello por lo que luchas.
  Besitos

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies a tu maca. Sempre et portarem al cor i encara que de moment deixis les minis sempre que vulguis podem quedar a fer un cafetó o pots passar-te per la fira a fer un tomb i a saludar. Un petonet molt fort guapa!!!

  ResponElimina
 3. Che bello fare miniature in compagnia. Stupendi i regali.
  Saluti, Faby

  ResponElimina
 4. Ohhh Marta! I am a little sad that you are closing your blog for now. But I hope you will be back and when you do, many of us will probably still be here.

  Good luck to all your endeavours!

  ResponElimina
 5. I hope you are only temporarily closing your blog. I'd love to welcome you back. I wish you good luck.
  Hugs, Drora

  ResponElimina