Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de todo



dimecres, 12 de març del 2014

Carabasses / Calabazas

Hola, bon dia. Ja sé que no és temps de Halloween, ni res d'això. Les carabasses poden ser per tot l'any, no?. Segueixo recollint i aprofitant coses que tinc a l'abast. Aquesta vegada vaig trobar un petit fruit d'un arbre anomenat bellaombra. Em va recordar a les carabasses. Inicialment són d'un color blanc-verd, però en caure al terra ja són d'un verd més fosc. Les vaig cobrir d'una capa de gesso i les vaig pintar del color més semblant que vaig poder. Us agraden?

Hola, buenos días. Ya sé que no es tiempo de Halloween, ni nada de eso. Las calabazas pueden ser para todo el año, ¿no?. Sigo recogiendo y aprovechando cosas que tengo al alcance. Esta vez encontré un pequeño fruto de un aárbol llamado ombú. Me recordó a las calabazas. Inicialmente son de un color blanco-verde, pero al caer al suelo ya son de un verde más oscuro. Las cubrí de una capa de gesso y las pinté del color más parecido que pude. ¿Os gustan?

 



7 comentaris:

  1. Hi Marta! your idea is amazing, pumpkins are like real! by the way, I never seen these fruits, but look funny.
    Magda

    ResponElimina
  2. Que boniques !. I no es fan malbé ?
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero que no. Jo suposo que en algún moment es faran malbé, però la meva esperança és que el gesso ho endarrereixi, si no ho impedeix.

      Elimina
  3. Genials!!! Com diu la Rosa, si no es fan malbe....


    Ptons

    ResponElimina
  4. ¡Que buena idea! El árbol es precioso y sus frutos, para los que pensamos en mini, muy útiles.
    No se donde podría encontrar un árbol asi, pero si lo veo, me acordaré de coger sus frutos gracias a ti.
    Besos
    VictoriCM

    ResponElimina