Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de todo



dimecres, 26 de març del 2014

Repte / Reto

Tinc una amiga que fa manualitats. No fa minis, sinó escala 1:1, per entendre'ns. La seva mare fa mooooolt de temps va comprar uns mobles perquè li van agradar. Però no va fer mai res amb ells. Els va desar i fins fa poc, fent endreça, no els va trobar. Com que la senyora és gran i la meva amiga no fa minis, me les van donar.

Imagineu-me. Com nena amb sabates noves. De seguida li vaig dir, "Merche, això ho "tunejaré", eh?. No et fa res?". I ella em va dir que no, que fes el que creiés que quedaria millor. Doncs aquí teniu dos dels mobles. Un està acabat, l'altre en procés, però no podia esperar a ensenyar-lo. A veure què us sembla? Estic força contenta del resultat.

Tengo una amiga que hace manualidades. No hace minis, si no escala 1:1, para entendernos. Su madre hace muuuuuucho tiempo compró unos muebles porque le gustaron. Pero no hizo nunca nada con ellos. Los guardó y hasta hace poco, ordenando cosas, los encontró.como que la señora es mayor y mi amiga no hace minis, me las dió.

Imaginarme. Como niña con zapatos nuevos. En seguida le dije "Merche, esto lo "tunearé", ¿eh?, ¿No te importa?". Y ella me dijo que no, que hiciera lo que creyera que quedaría mejor. ¿Qué os parece? Estoy bastante satisfecha del resultado.


Abans. Antes


Després. Después


Abans. Antes


Després (en procés)
Después (en proceso)

La Merche ha quedat molt sorpresa i li ha agradat el resultat. 

Merche ha quedado muy sorprendida y le ha gustado el resultado.

Per cert, té pàgina a facebook on podeu veure les seves manualitats. Visiteu "Las Lunas de Minerva"

Por cierto, tiene página en facebook dondepodréis ver sus manualidades. Visitad "Las Lunas de Minerva"

6 comentaris:

  1. Apali! M'agraden molt més ara! El sofà és xul.líssssimmmm!
    A veure si el veiem col.locat a lloc aviat :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que són d'aquests mobles que s'han de transformar, sí o sí. Ja tinc pensa el raconet. Ara, a fer-lo. Ja tinc feina, je, je...
      Petons

      Elimina
  2. Estan genials! Ets una crack Marteta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!! Oi que és un gran canvi? I és la primera vegada que ho faig!!

      Elimina