Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de todo



dilluns, 3 de març del 2014

Testos senzills / Macetas sencillas

Bon dia. Donat que m'agrada fer les miniatures amb les meves pròpies mans i amb materials que tinc a l'abast, he fet aquests testos. Ràpids i fàcils de fer. Estan fets amb serpentines. Enrotllant, enrotllant..... i au, després es dona forma i alçada empenyent amb el dit i...ja està. Després toca pintar....o no. Segons els gustos, les ganes o on anirà posat el test. Què us sembla?




Buenos días. Ya que me gusta hacer las miniaturas con mis propias manos y con materiales que tengo al alcance, he hecho estas macetas. Rápidas y fáciles de hacer. Están hechas con serpentinas. Enrollando, enrollando... y ale, después se da forma y altura empujando con el dedo y...ya está. Después toca pintar....o no. Según los gustos, las ganas o donde irá puesta la maceta.¿ Qué os parece?

I vaig acabar unes ampolletes que anaven situades en aquest suport. Només quedar buit, vaig pensar com quedarien els testos en aquest suport. Li vaig donar una mica d'efecte encalat i, no sé, no està malament de moment, no?

Y acabé unas ampollitas que iban situadas en este soporte. Nada más quedar vacío, pensé cómo quedarían estas macetas en este soporte. Le dí un poco de efecto encalado y, no sé, no está mal, ¿no?
























I finalment, a omplir-les de plantetes. Realment han estat les primeres i crec que les últimes que faig. Potser més endavant torno a fer. Però ho deixo durant un temps i em dedicaré a altres minis. Un bon tastet, això sí.

Y finalmente, a llenarlas de plantitas. Realmente han sido las primeras y creo que las últimas que hago. Quizás más adelante vuelvo a hacer. Pero lo dejo durante un tiempo y me dedicaré a otras minis. Una buena cata, eso sí.


3 comentaris:

  1. I. Has vist les caixes que es fan amb serpentines? Son molt maques.
    Has tingut molt bona pensada per fer testets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, no!! No ho he vist. Seria interessat. Ja ho buscaré. Gràcies. Petons.

      Elimina
  2. Gracias, Carmen. Me alegro de que te guste.

    ResponElimina