Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododijous, 23 d’abril de 2015

Sant Jordi!!

Bon dia!!
Tot i que últimament no faig entrades, ja que la nova escena està molt poc avançada, no vull deixar de passar per aquí per desitjar-vos una molt feliç Diada de Sant Jordi.
El temps acompanya, i fa goig sortir al carrer, mirar parades de llibres i roses i pensar en sorprendre l'altre. Dia dels enamorats a Catalunya, qui més qui menys es bolca en celebrar-ho.

Petons i molt bona diada!!

¡¡Buenos días!!
Aunque últimamente no hago entradas, ya que la nueva escena está muy poco avanzada, no quiero dejar de pasar por aquí para desearos una muy feliz Diada de Sant Jordi.
El tiempo acompaña, y hace gozo salir a la calle, mirar paradas de libros y rosas y pensar en sorprender al otro/a. Día de los enamorados en Catalunya, unos más otros menos se esfuerzan en celebrarlo.

¡¡Besos y feliz Diada!!2 comentaris:

  1. Bon Sant Jordi . Que et portin moltes roses i un bon llibre .
    Petonets

    ResponElimina