Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododijous, 14 de juliol de 2016

Calor d'estiu / Calor de verano

Hola! som a mitjans de juliol. La calor apreta, és normal. Ens queixem, però l'estiu és necessari. Necessitem canvis de temperatura, dies més llargs i més curts....El que ens costa és adaptar-nos a nosaltres. Al menys a mi em passa, com més gran, més em costa. Pero l'estiu....ai, l'estiu...A l'estiu, tota cuca viu!!

Així que, per a refrescar-nos una mica i fer passar millor la calor, unes fotos de zones obagues, amb rius que baixen amb força. Imagineu-vos que us asseieu a la vora, sucant-hi els peus, mentre veieu l'aigua que flueix....uffff.....quin goig.

Fins aviat.

Hola. Estamos a mediados de julio. El calor aprieta, es normal. Nos quejamos pero el verano es necesario. Necesitamos cambios de temperatura, días más largos y más cortos....Lo que nos cuesta es adaptarnos a nosotros. Por lo menos a mi me pasa, cuanto mayor me hago, más me cuesta. Pero el verano...ay, el verano...en verano, todo bicho vive!!

Así que, para refrescarnos un poco y hacer más llevadero este calor, unas fotos de zonas sombrías, con ríos que bajan con fuerza. Imaginaros que os sentáis en la orilla, mojando los pies, mientras veis pasar el agua que fluye...ufff...que alegria.

Hasta pronto

 Gorg de la Tosca (Campdevànol, Girona)
Bordes de Noarre (Tavascan, Lleida)


Planes de Son (Lleida)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada