Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododiumenge, 18 de setembre de 2011

Fira de Barcelona / Feria de Barcelona

Aquest cap de setmana ha sigut de bojos: Miniatures, tallers, retrobades, noves coneixences, intercanvis, compres... Són dos dies que passen volant, i ja tornem a esperar la fira de l'any que ve.

Este fin de semana ha sido de locura: Miniaturas, talleres, reencuentros, conocer gente nueva, intercambios, compras.... Son dos días que pasan volando y ya volvemos a esperar la feria del año que viene.


Les caixes de mocadors són el que vaig portar jo per regalar. I tot el que hi ha a l'altre imatge és el que m'han regalat a mí. Són de companyes del foro en què participo (tatalamaru, malu2, gempo, spooky, anjh59, Dru, Teddy, pekevasión, islaBCN, Ertal77....) Moltes gràcies a totes. Són, a més d'autores d'unes minis meravelloses, unes noies fantàstiques.
Haviem quedat a les 10 a la cafeteria, però vaig arribar tard. Tot i així vaig veure l'Aracar, la Bristol, l'Evolve, la Chomi, la tonigago,... i segur que em deixo algú més.
Las cajas de pañuelos son lo que yo llevé para regalar. Y todo lo que hay en la otra imagen es lo que me han regalado. Son de compañeras del foro en el que participo (tatalamaru, malu2, gempo, spooky, anjh59, Dru, Teddy, pekevasión, islaBCN, Ertal77...) Muchas gracias a todas, Son, además de autoras de unas minis maravillosas, unas chicas fantásticas.
Habíamos quedado a las 10 en la cafetería, pero llegué tarde. Aun así vi a Aracar, Bristol, Evolve, Chomi, Tonigago... y seguro que me dejo a alguien.

Aquí comencen les compres. "Las miniaturas y el Vintage". Vaig trobar cosetes molt maques per a la nova escena (que de moment és a la meva imaginació). Vaig repetir al dia següent

Aquí empiezan las compras. "Las Miniaturas y el Vintage". Encontrécositas muy bonitas para la nueva escena (que de momento está en mi imaginación). Repetí al día siguiente.

 

Compres a Viti i Rosendo, sempre tan enfeinats.

Compras a Viti y Rosendo, siempre tan atareadosAnar a la fira i no passar per la parada de Syreeta Edwards no és possible per a mí.
Ir a la feria y no pasar por la parada de Syreeta Edwards no es posible para mí.


Estic començant a preparar una escena romàntica, un dormitori, i Beatricce's Miniaturas em va proporcionar material. Tot i que, amb tantes coses, no es fàcil decidir-se.
Estoy empezando a preparar una escena romántica, un dormitorio, i Beatricce's Miniaturas me proporcionó materiaal. Aunque, contantas cosas, no es fácil decidirse.


 Em va sorprendre una parada amb adhesius d'aquells que sempre busco i que no trobo mai. "Cose di un altro mondo" en tenien un munt.
Me sorprendió una mesa con adhesivos de aquellos que siempre busco y que no encuentro nunca. "Cose di un altro mondo" tenían un montón.


Aquests detallets de "laeva" també serviran per a l'escena romàntica que estic començant a idear.
Estos detallitos de "laeva" también serviran para la escena romántica que estoy empezando a idear.

2 comentaris:

  1. Hola Marta, que compras más chulis. Y el taller que tal fué??? Me alegré mucho de volver a verte, pero al final te fuiste y no nos despedimos, "ande te metes jamiiiia????" jajajaja....bueno ahora nos toca esperar un añito a la próxima...petonets!!!

    ResponElimina
  2. Em va encantar veure't amunt i avall i esperant que sortissin els cocos del forn (per cert estan maquíssims)
    Gràcies per tot !!!

    ResponElimina