Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododiumenge, 8 d’abril de 2012

Trobada amb la Susan / Quedada con Susan

No tothom pot dir que coneix gent miniaturista de parts llunyanes del món si no és per les fires. Gràcies a l'Eva (laeva dels foros, Eva Perendreu http://mini-escenas.blogspot.com.es/  ) unes quantes amigues miniaturistes ho hem pogut fer. Coneix la Susan (http://sansdollhousediaries.blogspot.com.es/) que és de Singapur. Va venir uns dies a casa seva i ja que la coneixiem pel seu blog, no ens vam voler perdre l'oportunitat de veure-la en persona. A més de l'agradabilíssima companyia de l'Eva, l'Ascensión (http://ascension-misminiaturas.blogspot.com.es/), la M. Lluïsa (mare) i la M. Lluïsa (filla, a un mes de tenir en Pol) (http://malusminis.blogspot.com.es/) , la Paqui (http://petitissim.blogspot.com.es/), l'altre Eva (http://tatalamaru.blogspot.com.es/) i la pròpia Susan, ens vam fer uns intercanvis i ens va ensenyar com envellir una maleta i donar-li aspecte metàl.lic. Vam riure, menjar, i parlar de molts artesans que circulen per la "blogsfera". És una sort que aquesta afició, a més de la satisfacció personal que et pot donar veure de què ets capaç de crear amb les teves mans, la possibilitat de conèixer gent fantàstica d'aquí i d'allà, d'aprop i de molt lluny. Espero que la Susan, a més  de la gran quantitat de coses que es va emportar, s'emportés una agradable sensació, al menys com la que jo em vaig quedar.

La llàstima és que la Yolanda (http://yolanda-misminis.blogspot.com.es/) no va poder venir i se la va trobar a faltar. Altres companyes tampoc no van poder venir, i va ser una llàstima, perquè ens veiem tan de tant en quant....

No todo el mundo puede decir que conoce gente miniaturista de partes lejanas del mundo si no es por las ferias. Gracias a Eva (laeva de los foros, Eva Perendreu http://mini-escenas.blogspot.com.es/) unas cuantas amigas miniaturistas lo henos podido hacer. Conoce a Susan (http://sansdollhousediaries.blogspot.com.es/) que es de Singapur. Vino unos días a su casa y ya que la conocíamos por su blog, no nos quisimos perder la oportunidad de verla en persona. Además de la agradabilísima compañía de Eva, Ascensión  (http://ascension-misminiaturas.blogspot.com.es/), Mª Luisa (madre) y Mª Luisa (hija, a un mes de que nazca Pol) (http://malusminis.blogspot.com.es/), Paqui (http://petitissim.blogspot.com.es/) y la otra Eva (http://tatalamaru.blogspot.com.es/), y la propia Susan, nos hicimos algunos intercambios y nos enseñócómo envejecer una maleta y darle aspecto metálico. Reímos, comimos, y hablamos de muchos artesanos que circulan por la "blogsfera". Es una suerte que esta afición, además de la satisfacción personal que te puede dar ver de qué eres capaz de crear con tus propias manos, te da la posibilidad de conocer gente fantástica de aquí y de allí, de cerca y de muy lejos. Espero que Susan, además de todo lo que se llevó, se llevara también una agradable sensación, por lo menos como la que yo me quedé.

Lástima que Yolanda  (http://yolanda-misminis.blogspot.com.es/) no pudo venir y se la echó mucho de menos. Otras compañeras tampoco pudieron venir y fue una lástima, porque nos vemos tan de tanto en cuanto....
Gràcies Eva (Eva Perendreu)Gracias Ascensión Gracias Malu's


Gràcies PaquiThank you Susan


La Susan va esta a Itàlia i a Polònia, i d'allà va portar-nos uns bombons de part de l'Ewa (http://thesunnyhours112miniatures.blogspot.com.es/). Moltes gràcies, Ewa. També ens va aportar la coneixença de la Rosanna (http://rosanna-theredhouse.blogspot.com.es/) amb qui va estar uns dies, i de la Birgit (http://biwubaer.blogspot.it/)

Susan estuvo en Italia y en Polonia, yde a llí nos trajo unos bombones de parte de Ewa (http://thesunnyhours112miniatures.blogspot.com.es/). Muchas gracias, Ewa. También nos aportó conocer a Rosanna (http://rosanna-theredhouse.blogspot.com.es/) con quien estuvo unos días, y de Birgit (http://biwubaer.blogspot.it/)
I això és el que jo li vaig regalar a la Susan
Y esto es lo que le regalé a SusanMoltes gràcies a totes per fer-me passar una tarda tan magnífica.
Muchas gracias a todas por hacerme pasar una tarde tan magnífica.

11 comentaris:

 1. FElicidades por esa tarde tan bonita y bien aprovechada!!
  Besitos

  ResponElimina
 2. Hala, què be us ho heu passat!! Felicitats per aquesta ocasió tan especial.

  ResponElimina
 3. Me alegro por vosotras ,,y ya veo que echasteis en falta a yolanda ,,otro dia sera ,,,besoss

  ResponElimina
 4. Quina enveja que em feu, a veure si en alguna us puc conèixer personalment, ja que només conec a les 2 Evas.

  ResponElimina
 5. Lo pasamos genial, es cierto. Susan encantadora y Eva una estupenda anfitriona. Y que decir de la alegría de volver a verte...siempre es un placer Marta....besitos.

  ResponElimina
 6. Que de cositas, los bombones, son una pasada.
  b7ss

  ResponElimina
 7. Che bella compagnia! Stupendi regali.
  Ciao Faby

  ResponElimina
 8. Vaya tela que suerte que tenéis.
  Mil besitos...Julia.

  ResponElimina
 9. Me encanto compartir contigo y con todas las amigas esa maravillosa tarde, espero que en las proximas tambien te apauntes.
  besitos ascension

  ResponElimina
 10. Gracias a tu per venir i poder-t'ho compaginar. em va fer molt il.lusió poder veure't i Moltes, moltes gràcie sper traduir. El teu anglès és moooolt bo!

  ResponElimina
 11. Sois afortunadas de poderos reunir tan a menudo.

  Besos, Narán

  ResponElimina