Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododivendres, 20 d’abril de 2012

Un detallet / Un detallito

Fa uns dies vaig enviar un detallet per a una gran persona. L'acompanyaven aquests drapets de cuina. Es poden obrir individualment i cadascun d'ells té la seva inicial. És la R, lletra per la que comença el seu nom. Espero que li hagin agradat. No és gran cosa, ja que ella es mereix més (és molt maca), però a  mi m'ha agradat molt fer-los.

Hace unos días mandé un detallito para una gran persona. Lo acompañaban estos trapitos de cocina. Se pueden abrir individualmente y cada uno de ellos lleva su inicial. Es la R, letra por la que empieza su nombre. Espero que le hayan gustado. No es gran cosa, ya que ella se merece más (es muy maja), pero a mí me ha gustado mucho hacerlos.


10 comentaris:

 1. Molto carini gli stracci con l'iniziale.
  Ciao Faby

  ResponElimina
 2. que bonito detalle, seguro que le encantan!!
  Besitos

  ResponElimina
 3. Dicen que EL DETALLE, es lo que cuenta, así que seguro que le gusta.
  Besitos

  ResponElimina
 4. Marta , Es clar que amb van agradar i ja baig veure la meva inicial . Ja tinc la foto al meu blog . El problema es que la flaçada era tan bonica que els drapets van quedar eclipsats , ja , ja . Pero t'aseguro que ja estan posats a la cuina de la meva
  caseta .
  Moltes gracies i molts petons

  ResponElimina
 5. hola Marta me apunto al sorteo,,no me habia enterado,,,besoss

  ResponElimina
 6. Marta seguro que le encantará es una monada.
  Feliz domingo.
  Mil besos...Julia.

  ResponElimina
 7. Seguro que le encanta es un detalle muy bonito.
  besitos ascension

  ResponElimina