Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododijous, 14 de juny de 2012

Quina passada!! / ¡¡Qué pasada!!

És una passada arribar a més de 1000 seguidors a la pàgina de facebook i 800 seguidors al blog. Això ho ha aconseguit l'Eva (laeva del foro) i és que, amb els treballs que fa, no és d'estranyar que tingui tants adeptes. I si a més, la coneixes personalment, t'enganxes encara més. Feu una volta per la seva pàgina i pel seu blog i veureu que no exagero. Apunteu-vos!!!

https://www.facebook.com/pages/Handmade-by-Eva-Perendreu/130550237011446

http://www.mini-escenas.blogspot.com.es/

Es una pasada llegar a más de 1000 seguidores en la página de facebook y 800 seguidores en el blog. Esto lo ha conseguido Eva (laeva del foro) y es que, con los trabajos que hace, no es extraño que tenga tantos adeptos. Y además, si la conoces poersonalmente, ten enganchas todavía más. Daros una vuelta por su página y por su blog y veréis que no exagero. ¡¡¡Apuntaros!!!


https://www.facebook.com/pages/Handmade-by-Eva-Perendreu/130550237011446

http://www.mini-escenas.blogspot.com.es/


I, a més, al blog de http://oiseaudenim.blogspot.com.es/  també trobarem aquesta meravella de sorteig!!! Us podeu apuntar fins al 13 de juliol i la publicació del resultat del sorteig serà el 14 de juliol. Hi ha dos premis a triar: un llibre o una mini peònia.

Además, en el blog de http://oiseaudenim.blogspot.com.es/ también encontraremos esta maravilla de sorteo. Os podéis apuntar hasta el 13 de julio y la publicación del resultado será el 14 de julio. Hay dos premios a escoger: un libro o una mini peonia.
Visiteu: http://itsalwayssunnyinminiland.blogspot.com.es/ per apuntar-vos al seu sorteig. Se celebrarà el dia 6 de juliol i l'últim dia per apuntar-se és el dia 5. Així que, no us adormiu!!

Visitad: http://itsalwayssunnyinminiland.blogspot.com.es/ para apuntaros a su sorteo. Se celebrará el día 6 de julio y el último día para apuntarse es el día 5. ¡¡No os durmáis!!


2 comentaris:

  1. Si que es una pasada esos seguidores.
    Gracias por avisarnos de los sorteos.
    Mil besos...Julia.

    ResponElimina