Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimecres, 20 de juny de 2012

Un nou premi / Un nuevo premio

De pura casualitat m'he assabentat que m'han atorgat un premi. Aquest cop ha estat al blog de la Isabel (http://isabelminimundo.blogspot.com.es/). Sempre fan il.lusió, aquests premis, i més sent tan dolç com és aquest. Ara jo l'he d'atorgar a 15 blogs.... Quina feinada!!. Quan tingui un momentet, miraré a quins els hi dono. De moment donar les gràcies a la Isabel per pensar en mi i felicitar-la a ella també. Moltes gràcies!!!

De pura casualidad me he enterado de que me han otorgado un premio. Esta vez ha sido en el blog de Isabel (http://isabelminimundo.blogspot.com.es/). Siempre hacen ilusión, estos premios, y más siendo tan dulce como es este. Ahora yo tengo que darlo a 15 blogs...¡¡Qué faena!!. Cuando tenga un momentito, miraré a quién se lo doy. De momento dar las gracias a Isabel por pensar en mí y felicitarla aella también.¡¡ Muchas gracias!!


7 comentaris:

 1. Felicidades por el premio!!
  Besitos

  ResponElimina
 2. Felicidades por ese premio.
  Mil besos...Julia.

  ResponElimina
 3. Complimenti per il premio ricevuto.
  Ciao Faby

  ResponElimina
 4. Enhorabuena por tus merecidos premios.
  besitos ascension

  ResponElimina
 5. Hi Marta,
  Thankyou so much for the lovely comment you left on my blog.Your blog is lovely and so is your work!
  Congratulations for your award.
  Hugs
  vicky xxx

  ResponElimina
 6. ¡Enhorabuena! ese premio te lo mereces...Un beso

  ResponElimina