Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimarts, 24 de juliol de 2012

Rosanna en Terrassa

Aquest divendres vam anar a casa d'Eva (laeva del foro http://mini-escenas.blogspot.com.es/ ), a conèixer la Rosanna, una noia fantàstica i divertida. No sé si coneixeu el blog http://lastanzadigiuggiola.blogspot.com.es/ Us hi convido, feu-hi una ullada i us enganxareu. Fa unes "cobreteteres" magnífiques. Jo em pensava que eren fetes amb punt de creu, però quan vaig tenir un "cobreou" a les meves mans em va explicar que era fet amb petit point amb seda!!!. Era de la mida de la meva ungla del dit petit!!!!. Vam passar una tarda fantàstica, l'Eva és una amfitriona fenomenal, la Rosanna ens va fer una "tarta crostata" trrrrrremennnnnda i totes les altres noies que hi eren són meravelloses, ara parlant de minis, de trucs, de fires..... Aquí teniu el que la Rosanna ens va portar: material per fer les nostres "cobreteteres". Només faltava conèixer en Pol de la Malu, i hagués estat una tarda rodoneta, però encara és molt petit per anar d'aquí per allà. Aquesta sí és una bona mini!!! I millor si haguéssin vingut la Iolanda (teddy) i l'Ascensión (chomi), però temes importants de salut les han mantingut allunyades de nosaltres. Eseperem de tot cor que totes dues superin aquests moments i puguem gaudir de les minis amb elles. Un petó per a totes dues.... i per a l'Eva i la Rosanna.

Este viernes fuimos a casa de Eva (laeva del foro http://mini-escenas.blogspot.com.es/ ), a conocer a Rosanna, una chica fantástica y divertida. No sé si conocéis el blog ttp://lastanzadigiuggiola.blogspot.com.es/
Os invito, daros una vuelta y os engancharéis. Hace unas "cubretereras" magníficas. Pensaba que estaban hechas en punto de cruz, pero cuando tuve un "cubrehuevo" en mis manos me contó que estaba hecho en petit point con seda!!! ERa de la medida ¡¡¡¡de la uña de mi meñique!!! Pasamos una tarde fantástica, Eva es una anfitriona fenomenal, Rosanna nos hizo una "tarta crostata" trrrrrremennnnnnnda y todas las chicas que estaban alli son maravillosas, ahora hablando de minis, de trucos, de ferias.... Aquí tenési lo que Rosanna nos trajo: material para hacer nuestras "cubreteteras". Sólo faltaba conocer a Pol de Malu, y hubiera sido una tarde redondita, pero todavía es muy pequeño para ir de aquí a allí. Esta si que es una buena mini!!. Y mejor si hubieran venido Yolanda (teddy) y Ascension (chomi), pero temas importantes de salud las han mantenido alejadas de nosotras. Esperemos de todo corazón que las dos superen estos momentos y podamos disfrutar de las minis con ellas. Un beso para las dos..... y para Eva y Rosanna.Isabel, Eva, Mª Luisa , Gemma, Mª Luisa, Marta, Rosanna, Eva, Francesca.
A dalt, el detallet que ens va fer la Rosanna. I a baix, el que ens va portar l'Eva, un tovalló florejat, per treure nosaltres les idees. Moltes gràcies a totes dues!!

Arriba, el detalle que nos hizo Rosanna. Y abajo, el que nos trajo Eva, una servilleta floreada, pra sacar nosotras las ideas. ¡¡¡Muchas gracias a las dos!!!Com que jo venia de treballar, no vaig portar càmera de fotos. Si voleu més detalls aneu als blogs de l'Eva o de les Malu's i en trobareu més.

Como que yo venia de trabajar, no llevé cámara de fotos. Si queréis más detalles id a los blogs de Eva o de las Malu's y encontraréis más.

4 comentaris:

 1. A wonderful encounter. So nice you can all meet and have a good time together.
  Hugs, Drora

  ResponElimina
 2. Me alegro por este bonito encuentro!!
  Besitos

  ResponElimina
 3. !Que bien os lo pasáis! me encantaría estar sentada con vosotras.

  Besos, Narán

  ResponElimina