Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimecres, 25 de juliol de 2012

Gairebé 500 / Casi 500

Al blog de l'Elena http://mondodifavola.blogspot.com.es/ s'està a punt d'arribar als 500 seguidors!!! Tan bon punt ho aconsegueixi, ens sortejarà una "boja idea" que ha tingut. Afegeix-te als seus seguidors i participa d'aquesta maca oportunitat!!!

En el blog de Elena http://mondodifavola.blogspot.com.es/ se  está apunto de llegar a los 500 seguidores!!!. En cuanto lo consiga, nos sorteará una "loca idea" que ha tenido. ¡¡¡Únete a sus seguidores y participa de esta bonita oportunidad!!!


Al blog de la Cristina Diego: http://construirtucasamini.blogspot.com.es/ se celebrarà un sorteig per celebrar les 275.000 visites!!! Correu a apuntar-vos que no hi ha data prevista. Serà quan el comptador de visites arribi a aquesta xifra.

En el blog de Cristina Diego: http://construirtucasamini.blogspot.com.es/ se celebrará un sorteo para celebrar las 275.000 visitas!!! Corred a apuntaros que no hay fecha fija. Será cuando el contador de visitas llegue a esa cifra.I l'Anna fa aquest sorteig el dia 27 d'agost. No el deixeu escapar!!
http://elmundoana.blogspot.com.es/

Y anna hace este sorteo el día 27 de agosto. ¡¡¡ No lo dejéis escapar!!!
http://elmundoana.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada