Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododiumenge, 23 de desembre de 2012

Una catifa / Una alfombra

Aquests dies han estat "mogudets" i necessitava evadir-me d'alguna manera per uns minuts de tant en quan. Així que vaig buscar com fer una catifa. La volia fer única, no seguint un esquema en concret. La volia d'un estil, però tampoc exactament, ja que la volia per a l'escena. No sé si m'explico. Una mica personal, vaja. Així que vaig començar, i vaig, seguir, i així està de moment. Quan faci una miqueta més, us ho ensenyaré. Petonets per a tothom!! Fins aviat.

Estos días han sido "moviditos" y necesitaba evadirme de alguna manera por unos minutos de vez en cuando. Así que busqué cómo hacer una alfombra. La quería hacer única, no siguiendo un esquema en concreto. La quería de un estilo, pero tampoco exactamente, ya que la quería para la escena. No sé si me explico. Un poco personal, vaya. Así que empecé, y seguí, y así está de momento. Cuando haga un poquito más, os lo enseñaré. ¡¡ Besitos para todos!!.Hasta pronto.
2 comentaris:

  1. Moltes gràcies, Rosa. Ara ha quedat un xic parada. Estic fent altres feines, però de seguida tornaré. Tinc "necessitat" de punt de creu, je, je... Petonnnnss

    ResponElimina