Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimarts, 15 de gener de 2013

Ara si!! / ¡¡Ahora sí!!

El resultat no em va agradar, així que, seguint el model de l'altre pin, que per això sí que em va servir, per guiar-me, vaig fer aquest altre que resulta més vistós. Ara, a reivindicar, que és el que toca. I a més, ja em puc tornar a dedicar a l'estora, que pobreta la tinc abandonadeta i és allà, mirant-me i dient-me "i jo?, que no em dius res?". I tan que sí!!! A l'abordatge!! Properes fotos: l'estora i ja us deixo de torpedejar amb el pin, que al final cansa. Un petonet.

El resultado no me gustó, así que, siguiendo el modelo del otro pin, que para eso sí que me sirvió, para guiarme, hice este otro que resulta más vistoso. Ahora, a reivindicar, que es lo que toca. Y además ya me puedo volver a dedicar a la alfombra, que pobrecita la tengo abandonadita y está allí, mirándome y diciendome "¿y yo?, ¿que no me dices nada?". ¡¡Y tanto que sí!! ¡¡ Al abordaje!!. Siguientes fotos: la alfombra y os dejo de torpedear con el pin, que al final cansa. Un besito.
1 comentari:

  1. Genial, te ha quedado muy chulo, que idea mas original!!!

    www.minisantonia.blogspot.com

    ResponElimina