Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimarts, 13 de maig de 2014

Últim projecte / Ultimo proyecto

Hola!! Estic molt contenta de poder realitzar aquesta escena (tot i que jo diria diorama). Ja feia molt de temps que em rondava el cap. Tenia material i ganes i per això o allò no arrencava. Ara ja sí. Hi ha coses molt maques que he esta guardant especialment per això. Hi ha coses de Eva, de Rosa, de Susan, de Sandra, de Susi, de Esther, i no recordo si algú més ( si és així, perdoneu-me i digueu-m'ho). Encara falta acabar de posar coses a les parets i acabar algunes plantes (uns kits que tinc de Mi Patio Escondido) i ja estarà. Què us sembla?Hola!! Estoy muy contenta de poder realizar esta escena (aunque yo diria diorama). Hacía tiempo que me bailaba por la cabeza. Tenia material y ganas y por esto o aquello no arrancaba. Ahora ya sí. Hay cosas muy bonitas que guardaba especialmente para esto. Hay cosas de Eva, de Rosa, de Susan, de Sandra, de Susi, de Esther, y no recuerdo si alguien más ( si es así, perdonadme y decídmelo). Todavía falta acabar de poner cosas en las paredes y acabar algunas plantas (unos kits que tengo de Mi Patio Escondido) y ya estará. ¿Qué os parece?

8 comentaris:

 1. M´agrada molt, Marta, es genial! Felicitats.
  Petons!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies!! Petons també per a tu!!

   Elimina
 2. Marta ! Quina escena mes bonica que estas fen . M'agrada moltissim el terra , la paret de pedretes i la pica d'aigua .
  Un petonet

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies. Estic retratant el procés i quan ja estigui feta, explicaré detalls. Petons, bonica.

   Elimina
 3. Hola wapetona! L´escena te molt bona pinta.
  Amb ganes de veure-la complerta i amb fotos amb mes detall.

  Ptons

  ResponElimina