Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimarts, 20 de maig de 2014

Hortensia mon amour....

Hola. que no, que no... que soc una apassionada de tooooootes les flors. N'hi ha que m'agraden més que altres, és cert, peò allà on hi ha verd i colors (no es un plat d'ensalada russa), allà hi soc. I com bona amant de les flors i de la ciutat de Girona, hem tornal al Girona temps de flors. Semblava que aquest any estava dedicat a les hortènsies. En vaig trobar moltes, de tots colors. I com que ja tenia previst fer-ne una mini, doncs au!! a retratar!!

Hola, que no, que no....que soy una apasionada de toooooodas las flores. Las hay que me gustan más que otras, es cierto, pero allí donde hay verde y colores (no es un plato de ensaladilla rusa), allí estoy. Y como buena amante de las flores y de la ciudad de Girona, hemos vuelto a "Girona temps de flors" (Girona tiempo de flores). Parecía que este año estaba dedicado a las hortensias. Encontré muchas, de todos colores. Y como que tenía previsto hacer una en mini, pues ala!! a retratar!!


 
És un kit de Mi Patio Escondido. Ja els coneixeu d'altres entrades. Em va resultar un repte fer-les bicolor. Sovint peco per defecte, mai per excés. No vaig voler "passar-me" en la tinció dels pètals. És la primera vegada. Què m'en dieu?

Es un kit de Mi Patio Escondido. Ya los conocéis de otras entradas. Me resultó un reto hacerlas bicolor. A menudo peco por defecto, nunca por exceso. No quise "pasarme" con la tinción de los pétalos. Es la primera vez. ¿Qué me decís?7 comentaris:

 1. I mira!! Tan guardar els taps del meu marit de powerade, no sabia ben bé per què i em vas donar la idea del test. Jo el veia massa gran per un test, però... una jardinera!! Magnífic!! Gràcies Sandra!!

  ResponElimina
 2. Marta es un trabajo monísimo! muy lindas las hortensias! bravo!
  petons

  ResponElimina
 3. Que boniques , t'han quedat estupendes .
  Un petonet

  ResponElimina
 4. Le tue mini ortensie sono belle proprio come quelle reali.

  ResponElimina
 5. Guauuuu t'han quedat de cine!!! quin test més maco! Un bon treball

  ResponElimina