Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododijous, 5 de juny de 2014

I ara, unes peonies / Y ahora unas peonias

Una miqueta més. Vaig acabant. Falta poc. Encara em falten dues plantetes per fer i posar un parell de coses a la paret. De moment us ensenyo aquest raconet, amb un kit nou. Quan estigui tot acabat, posaré fotos i explicacions de tot i de tothom. Petons.

Un poquito más. Voy acabando. Falta poco. Todavía me faltan dos plantitas por hacer y poner un par de cosas en la pared. De momento os enseño este rinconcito, con un kit nuevo. Cuando esté todo acabado, podré fotos y explicaciones de todo y tod@s. Besitos.

3 comentaris: