Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimarts, 17 de juny de 2014

Heura / Hiedra

Bon dia!! Comença la calor i ve de gust refrescar-se. He volgut fer una planta que, a més de donar-me sensació de verdor i frescor, és la meva preferida. Em torna boja l'heura. Veure una casa amb una paret plena d'heura de dalt a baix..... uffff... no sé. Em refresca, em relaxa....Així doncs, a la meva terrasseta no li faltarà tampoc. Hi aniran dues, i aquesta és la primera.

¡¡Buenos días!! Empieza el calor y apetece refrescarse. He querido hacer una planta que, además de darme sensación de verdor y frescura, es mi preferida. Me vuelve loca la hiedra. Ver una casa con una pared llena de hiedra de arriba a abajo....uuffff...no sé. Me refresca, me relaja...Así que, en mi terracita no faltará tampoco. Iran dos, y esta es la primera.


Qui diria que aquesta "aranya" de filferros acabaria així??
¿Quién diría que esta "araña" de alambres acabaría así?


Procés de "modelatge" de les fulles
Proceso de "modelado" de las hojas
Resultat final. Us agrada?
Resulatdo final. Os gusta?

2 comentaris:

  1. T'ha quedat molt bonica i no sembla molt difícil excepte donar la forma a les fulles, en la terrassa lluirà molt per cert les *hortensias són perfectes. Petons Margarita

    ResponElimina
  2. Doncs no ets l'unica que l'hi tornen boja les heures i aquesta es preciosa . El resultat final ?..... un 10 .
    Petonets

    ResponElimina