Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimecres, 30 de juliol de 2014

Cadira i tamboret / Silla y taburete


Aquesta cadira i aquest tamboret amb esglaó van sortir d'una "enquesta" al foro. Em van donar idees i això em vaig atrevir a fer. Les fustes les vaig treure d'una caixa de fruites d'Aragó, no sé si les coneixeu. Ara falta pulir alguna coseta i pintar-les. Reciclatge 100%, je, je... Us ensenyaré com queden. Petons.

Esta silla y este taburete con escalón salieron de una "encuesta" en el foro. Me dieron ideas y esto me atreví a hacer. Las maderas las saqué de una caja de frutas de Aragón, no sé si las conocéis. Ahora falta pulir alguna cosilla y pintarlas. Reciclage 100%, je, je... Os enseñaré cómo quedan. Besos.

3 comentaris: