Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimarts, 27 de gener de 2015

I es va fer la llum../ Y se hizo la luz...


Bon dia....i fresquet. Ara sí és hivern. Convida a quedar-se a casa, fer un sopar calentó....Però no es pot treballar en una cuina sense llum. He fet unes proves amb les làmpades que em van portar els reis (vaig ser prou bona....je, je...) Primer vaig fer la prova sense mobles, però no em feia a la idea de com quedaven il·luminats els mobles. Així que els vaig posar. El resultat m'agrada força. Ara només em falta fer la "transformació" del llum del rebost i ja podré enganxar el sostre. Fins aviat!!
Buenos días....y fresquitos. Ahora sí que es invierno. Invita a quedarse en casa, hacer una cena calentita....Pero no se puede trabajar en una cocina sin luz. He hecho unas pruebas con las lámparas que me trajeron los reyes (fui bastante buena...je, je..). Primero hice la prueba sin muebles, pero no me hacía a la idea de cómo quedaban iluminados los muebles. Así que los puse. El resltado me gusta bastante. Ahora sólo me falta hacer la "trasformación" de la luz de la despensa y ya podré pegar el techo. ¡¡Hasta pronto!!

2 comentaris:

  1. Esta quedan molt bonica, Marta. Els mobles son molt bonics i fan un conjunt precios.
    Petonets

    ResponElimina