Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de todo



dilluns, 27 d’abril del 2015

L'he acabat / Lo he acabado

Bon dia.
A la fira de miniatures de Barcelona, al setembre, vaig participar en un taller amb Mi Patio Escondido . No vaig poder acabar el ram llavors i tal i com  estava el vaig intentar acabar a casa. Però l'escena de la cuina em va "distreure" i allà va quedar, esperant.
Dissabte vaig trobar aquell moment en què dius "ara!" i t'hi poses. I sí, el vaig acabar. Aquí el teniu. A la taula on anirà. Us agrada?
Feliç setmana

Buenos días.
En la feria de miniaturas de Barcelona, en septiembre, participé en un taller con Mi Patio Escondido . No pude acabar el ramo entonces y tal y como estaba lo intenté acabar en casa. Pero la escna de la cocina me "distrajo" y allí se quedó, esperando.
El sábado encontré aquel momento en que dices "¡Ahora!" y te pones. Y sí, lo acabé. Aquí lo tenéis. En la mesa donde irá. ¿Os gusta?
Feliz semana

6 comentaris:

  1. T´han quedat molt , molt boniques .
    Petonets

    ResponElimina
  2. Es molt maco, com tot el que fan els del Patio.
    I ens ho varem passar d´allo mes be al taller...

    ResponElimina
  3. Les peonias, m'agradan moltísim, Marta, t'ha quedat preciós.
    Petonets :0)

    ResponElimina
  4. Un ramo precioso y muy delicado!!!!
    Besos.

    ResponElimina