Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododivendres, 12 de juny de 2015

Una mica de color / Un poco de color

Hola, bon dia!
Les parets blanques estan molt bé, però si posant una mica de color es dóna una mica de calidesa, millor. Vaig avançant molt lentament. El mes de juny està sent molt complicat. La veritat és que ja tinc ganes de que passi. Aquestes fotos són de fa unes setmanes. Ara no sé quan em podré tornar a posar. L'estora també ha tornat a quedar parada. Però sort que ja falta poc. 
Ara falta anar afegint detalls a les parets, sòcols....He d'anar al "calaix desastre", perquè realment és un desastre, i buscar aquelles cosetes que tenia pensat afegir al saló. I....alguna cosa més. De moment no avanço gaire cosa més. Ja s'anirà veient, je, je...

Bona revetlla de Sant Joan, disfruteu i no prengueu mal (ni pels petards, ni per l'excés gastronòmic de coques i cava)

Petonssss

¡Hola, buenos días!
Las paredes blancas están muy bien, pero si poniendo un poco de color se da un poco de calidez, mejor. Voy avanzando muy lentamente. El mes de junio está siendo muy complicado. La verdad es que ya tengo ganas de que pase. Estas fotos son de hace algunas semanas. Ahora no sé cuando me voy a volver a poder poner. La alfombra también ha vuelto a quedar parada. Pero suerte que ya le falta poco.
Ahora hace falta ir añadiendo detalles a las paredes, zócalos....Tengo que ir al "cajón desastre", porque realmente es un desastre, y buscar aquellas cositas que teina pensadas añadir al salón. Y...alguna cosita más. De momento no avanzo mucha cosa. Ya se rá viendo, je, je..

Feliz verbena de San Juan, disfrutad y no os hagais daño ( ni con los petardos, ni con excesos gastronómicos de cocas y cava)

Besosssss

      


        

4 comentaris:

 1. Esta quedant molt maca Marta!
  No pateixis que ja trobaràs temps...o ganes!!!

  Ptons

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola guapa!. Ganes i temps en trobo! EL que no m'acabo d'inspirar. No acabo de connectar amb aquesta escena. A veure què em surt. Petons i bon estiu!

   Elimina
 2. M'agraden els colors que l'hi estas posant . Es un raconet molt acollidor i ja pots anar espavilant que tinc ganes de veure-la acabada ( es conya )
  Cuidat molt
  Petos

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Rosa. M'espavilo, m'espavilo!! Ja, ja..Molts petons i molt bon estiu

   Elimina