Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimarts, 30 de juny de 2015

Començant a enllestir / Empezando a terminar

Bon dia! El títol ho diu, ben clar, no? Ja, ja.. Ja tinc l'estructura muntada i ara estic fent proves de mobiliari. Encara falta posar les cortines i els llums, decorar una mica les parets, penjar cosetes, acabar l'estora....Mica en mica.
¡Buenos días! El título lo dice bien claro, ¿no? Ja, ja..Ya tengo la estructura montada y ahora estoy haciendo pruebas de mobiliario. Falta poner las cortinas y las luces, decorar un poco las paredes, colgar cositas, acabar la alfombra...Poco a poco.És un rebedor que dóna pas a una sala d'estar. Vaig pensar primer en fer només la sala, però vaig veure una miniatura que em va agradar molt i vaig afegir el rebedor. Espero que aviat us pugui ensenyar què és això que mereix una estança pròpia.
En realitat sempre havia volgut fer un rebedor i una sala, però no sabia ben bé com fer-ho. Aquesta mini em va acabar de donar la idea.

Es un recibidor que da paso a un salón. Pensé primero en hacer sólo la sala, pero vi una mini que me gustó mucho y añadí el recibidor. Espero que pronto os pueda enseñar qué es eso que merece una estancia propia.
En realidad siempre habia querido hacer un recibidor y una sala, pero no sabia exactamente cómo hacerlo. Esa mini me acabó de dar la idea.

Això és només una prova de colors, no crec que aquest balancí acabi aquí. La cistella sí, però no d'aquesta manera.

Esto es solo una prueba de colores, no creo que la mecedora acabe aquí. La cesta sí, pero no puesta así.

I amb aquest arc passem al saló. M'agrada molt l'estil de la Provença. Aquelles cases em tenen el cor robat. És un dels llocs on vull anar "algun dia". 

Y con este arco pasamos al salón. Me gusta mucho el estilo de la Provenza. Aquellas casas me tienen el corazón robado. Es uno de esos lugares donde quiero ir "algún día".

                                                                                                                                                                                                                         
 Això seria com es veurien alguns racons des de l'arc. Tal i com està muntada es fa difícil poder fotografiar. Però no podia fer-ho sense muntar (em queien les parets).                                                  

Esto seria como se verian algunos rincones desde el arco. Tal y como está montada es difícil fotografiar. Pero no podía hacerlo sin montar (se me caían las paredes).Ja tinc triada la roba per a les cortines. Aviat les podré posar. Ara que ve la calor, anirà bé una mica d'ombra i poder obrir les finestres. Només falta un camp ple de lavanda i que al capvespre entri el perfum de les flors. 

Ya tengo elegida la tela para las cortinas. Pronto las podré poner. Ahora que hace aclor, irá bien un poco de sombra y poder abrir las ventanas. Sólo falta un campo lleno de lavanda y que al atardecer entre el perfume de las flores.

Bon estiu a a tothom!!

¡Feliz verano a tod@s!2 comentaris:

  1. que bona pinta té, et quedarà fantàstica, segur! ja tinc ganes de veure-la acabada i mirar tots els detalls.
    Bon estiu.
    Petonets :0)

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Mònica. Em sembla que serà molt senzilleta, una mica buida, potser. No m'acabo de situar. Ja veurem com queda. Gràcies pel teu comentari. Petons i bon estiu per a tu també

    ResponElimina