Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de todo



dissabte, 12 de setembre del 2015

Fira de Barcelona

Bon dia. Aquest mes de setembre, dies 19 i 20, se celebra a les Cotxeres de Sants una nova edició de la fira de miniatures de Barcelona. 
Aquest any tinc unes ganes renovades d'anar-hi. L'any passat em van fer anar amb més bona voluntat que encert. Feia dues setmanes que havia mort el meu pare i va ser un cop molt dur. Vaig marxar de la fira sense veure gairebé res ni ningú. Així que aquest any tinc el doble de ganes. Sembla que sigui la primera fira. Aquest any sí que porto cosetes per l'intercanvi que es fa a la trobada d'abans de la fira. 

Buenos días. Este mes de septiembre, días 19 y 20, se celebra en las Cotxeres de Sants una nueva edición de la feria de miniaturas de Barcelona.
Este año tengo unas ganas renovadas de ir. El año pasado me hicieron ir con más buena voluntad que acierto. Hacía dos semanas que había muerto mi padre y fue un golpe muy duro. Me fuí de la feria sin ver casi nada y a casi nadie. Así que este año tengo el doble de ganas. Parece que sea mi primera feria. Este año si que llevo cosas para el intercambio que se hace en la quedada de antes de la feria.


4 comentaris:

  1. Gracias Carmen. Ojalá pudieras venir. Te pilla "un poquito"lejos. Lástima no tener otra vez "tu vivo retrato" en tu tarjetita. Un beso

    ResponElimina
  2. Ostres !! que treballadora .
    Ens veurem el dissabte per la tarda ??
    Un peto

    ResponElimina
  3. Sí, Rosa. Ens veurem a la tarda. De fet, em quedo una mica per veure't a tu. Aquest cap de setmana se m'ha girat feina. Ens veiem dissabte. Un petonàs.

    ResponElimina