Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimecres, 8 de juny de 2016

Cambiant de tema..../ Cambiando de tema....

Hola a tothom. Aquí estic de nou. Amb aires nous, fotos noves. Vull compartir amb vosaltres les coses que veig. Tal com sona. Un canvi de blog.

Hola a tod@s. Aquí estoy de nuevo. Con aires nuevos, fotos nuevas. Quiero compartir con vosotr@s las cosas que veo. Tal como suena. Un cambio de blog.Aquestes fotos són de moments de descans en unes excursions. El moment de posar els peus a l'aigua gèlida, descalçar-te i tenir visites (això vol dir que, malgrat tot, no em "canten" els peus, oi?), no té preu.

Estas fotos son de momentos de descanso en unas excursiones. El momento de poner los pies en el agua, descalzarte y tener visitas (eso quiere decir que, a pesar de todo, no me "cantan" los pies, ¿verdad?)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada