Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododijous, 20 d’octubre de 2011

Racó de lectura / Rincón de lectura

En un intercanvi amb Rosa (Peliroja al foro) em va regalar un petit llit del qual em vaig enamorar. Però veient que no tenia lloc on posar-lo em vaig decidir transformar-lo i fer un petit sofà (més o menys) per un tranquil racó de lectura. I com que soc una tossuda i fins que no em surten bé els coixins no paro, vaig fer tres, de mides i robes diferents. N'estic força satisfeta del resultat.

En un intercambio con Rosa (Peliroja en el foro) me regaló una camita pequeña de la que me enamoré. Pero viendo que no tenía sitio donde ponerlo me decidí transformarlo y hacer un pequeño sofá (más o menos) para un tranquilo rincón de lectura. Y como que soy tozuda y hasta que me salen bien los cojines no paro, hice tres, de medidas y telas diferentes. Estoy bastante satisfecha con el resultado.

5 comentaris:

 1. Its gorgeous. Looks very comfortable.
  Hugs Maria

  ResponElimina
 2. Looks very relaxing and inviting.
  Hugs, Drora

  ResponElimina
 3. Doncs t'ha quedat preciós!! Felicitats
  Petonets

  ResponElimina
 4. Es maquissim . Els colors molt ensertats .
  Petonets

  ResponElimina
 5. te a quedado monisimo ¡ felicidades ¡
  besos elena

  ResponElimina