Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimecres, 22 de febrer de 2012

Més sorteigs / Más sorteos

Aqui tenim un nou sorteig. Fixeu-vos quin treball més complert i més preciós. Correu a apuntar-vos que s'acaba el dia 4 de març. Aquesta es l'adreça:

http://miniaturasyyo.blogspot.com/

Aquí tenemos un nuevo sorteo. Fijaos que trabajo más completo y más precioso. Corred a puntaros que se acaba el día 4 de marzo. Esta es la dirección:

http://miniaturasyyo.blogspot.com/


I en l'adreça http://mapetitemaisonblanche.blogspot.com/ trobareu aques fantástic regal que ens ofereix Luisa. El sorteig és per al 20 de març. No us despisteu!!!

Y en la dirección http://mapetitemaisonblanche.blogspot.com/ encontraréis este fantástico regalo que nos ofrece Luisa. El sorteo es para el 20 de marzo. ¡¡¡No os despistéis!!!1 comentari:

  1. Quina meravella!!! Noia ets una artista!!! Enhorabona, m'encanta el que fas... et segueixo!
    Una abraçada ;)

    ResponElimina