Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de todo



dimarts, 19 de juny del 2012

Qui té un amic..... / Quien tiene un amigo....

Doncs sí, té un tresor. I ho dic de manera literal. Ho dic per doble motiu. Ahir em va venir a veure la Rosa (paperina) i em va potar unes cosetes.... Això mateix, tresors. Ja en sí mateixa la Rosa és un tresor i ve carregada de més tresors.... aix, quina redundància. Però és així. Ella és així. I el més bo de tot això és que no sé per què. Pero repeteixo, ella és així. Per definició: un tresor i dels grossos!!! Moltíssimes gràcies bonica!!! De moment he posat les fotos que vaig fer amb el mòbil (és que sóc molt impacient amb aquestes coses i les volia ensenyar). Em dono cops a les dents per no poder assistir als cursos que fa de plantetes (ja se sap, la feina, els horaris...) però estic contentíssima de tenir una d'elles. Rosa: molts petons i moltíssimes gràcies!!! És tot preciós!!!

Pues sí, tiene un tesoro. Y lo digo de manera literal. Lo digo con doble motivo. Ayer me vino a ver Rosa (paperina) y me trajo unas cositas... Eso mismo, tesoros. Ya en sí misma Rosa es un tesoro y viene cargada con más tesoros... aixh, qué redundancia. Pero es así. Ella es así. Y lo mejor de todo es que no sé porqué. Pero repito, ella es así POr definición: un tesoro y de los grandes!!Muchísimas gracias bonita!!! De momento he puesto las fotos que hice con el móvil (es que soy muy impaciente con estas cosas y las quería enseñar). Me tiro de los pelos por no poder asistir a los curso de plantas que da (ya se sabe, el trabajo, los horarios...) pero estoy contentísima de tener una de ellas. Rosa: muchos besos y muchísimas gracias!!! E todo precioso!!!






11 comentaris:

  1. preciosos regalos, especialmente esos narcisos...

    ResponElimina
  2. Felicidades, son una preciosidad los regalos!!
    Besitos

    ResponElimina
  3. Marta felicidades por los regalitos ,,a mi me encantan sus plantas ,tambien me he quedado con ganas de hacer algun taller con Rosa ,,pero no lo descarto mas adelante ,,,,besosss

    ResponElimina
  4. Marta , que amb faras sortir els colors ! Diuen que el promes es deute i jo t'ho habia promes , despres de les preciositats de flassades que tu amb vas regalar crec que t'ho mareixies .
    Molts petons

    ResponElimina
  5. Felicidades Marta, son unos regalos preciosos!!!
    Besitoooos.

    ResponElimina
  6. Que bonitos Marta!!! Rosa hace unas minis preciosas y pinta a las mil maravillas, felicidades!!!! Besitos

    ResponElimina
  7. Felicidades por esos regalos, es una artista Rosa.
    Mil besos...JUlia.

    ResponElimina
  8. si, ella és així i jo hi puc donar fe. Felicitats per aquestes meravelles. petonets

    ResponElimina
  9. Hola Marta, I love Barcelona !! I have been there several times, first one I was only a child and there was stiil the Caudillo ! just to let you know how LONG ago ;o)
    Last time I was there it was in March 2004 with my son and we had the best time although it kept raining nearly every day. I am coming back with my son, the weather will be nicer and I am going to meet a miniaturist :o)) what shall I ask more for ?
    Have a lovely evening, Rosanna

    ResponElimina