Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de todo



dimecres, 14 de novembre del 2012

La primera vegada / La primera vez

Aquesta és la primera vegada que envelleixo un moble. Li ha tocat a la tauleta verda. No m'atrevia amb el "betún de judea" i no m'adonava que ja ho estava fent. Ara la taula està gastada, bruta i envellida, que és el que jo volia. Què us sembla? Doneu-me el vostre parer, sius plau. Gràcies i petonets per a tothom!!

Esta es la primera vez que envejezco un mueble. Le ha tocado a  la mesita verde. No me agtrevía con el "betún de judea" y sin darme cuenta ya lo estaba haciendo. Ahora la mesa está gastada, sucia y envejecida, que es lo que yo quería. ¿Qué os parece? Darme vuestra opinión, por favor. ¡¡¡Gracias y besitos para todos!!



12 comentaris:

  1. Per a mi t'ha quedat genial!!!
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies. Que m'ho diguis tu, que ets una mestra de la transformació, és un honor per a mí. Petonets.

      Elimina
  2. Brava! Sembra davvero usurato.
    Ciao Faby

    ResponElimina
  3. Donçs a mi m'agrada molt . T´ha quedat molt bonica .
    Petonets

    ResponElimina
  4. You did a splendid work on the table. It looks shabby
    and old.
    Hugs, Drora

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yes Drora, it was the look I would find!! Thank you!! Hugs.

      Elimina
  5. Te ha quedado muy bien Marta, algunas veces no creemos que podamos hacer algunas cosas, pero ya ves, todo es ponerse. Un besito guapa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues sí, arremangarse y pillar el toro por los cuernos. Y aquí está!! Graicas por tu comentario. Un beso y hasta pronto.

      Elimina