Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododilluns, 12 de novembre de 2012

Prestatge / Estantería

Feia  un any que tenia un kit per montar. Era un prestatge per plats. Vaig trobar un petit moment per montar-lo i tornem a deixar-ho de banda perquè no sé quin color posar-hi. Així que faig una prova i no poso colors tradicionals com el blanc i la fusta. Blanc sí, però amb gris. Poques minis he vist amb gris i a mí em va agradar. La foto va ser presa amb el mòbil i és la que millor em va quedar (imagineu-vos) i la vaig pujar mentres esperava que sortís el nen d'escola. Vull pintar uns platets que tinc de color blanc (a qui vull enganyar?. Això potser serà.... l'any que ve?) i posar-los en el prestatge. Prometo fer millors fotos d'aquí a poquet. Un petó.

Hace un año que tenía un kit para montar. Era una estantería para platos. Encontré un pequeño momento para montarlo y volvemos a dejarlo de lado porque no sé qué color ponerle. Así que hago una prueba y no pongo colores tradicionales como el blanco o madera. Blanco sí, pero con gris. Pocas minis he visto con gris y a mí me gustó. La foto fue tomada con el móvil y es la que mejor me quedó (imaginaros) y la subí mientras esperaba que saliera el niño del colegio. Quiero pintar unos platitos que tengo de color blanco (¿a quién quiero engañar?.Tal vez será....¿el año que viene?) y ponerlos en la estantería. Prometo hacer fotos mejores de aquí a poquito. Un beso2 comentaris:

 1. Hola Marta!!

  El prestatge t´ha quedat genial!!!
  Espero que puguis trobar temps aviat i ens mostris els plats pintats!!!

  Ptons

  ResponElimina
 2. T'ha quedat molt bé!!! I busca temps pels platssss!!!
  Petonets

  ResponElimina