Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de todo



dissabte, 4 de febrer del 2012

Jaquetes / Chaquetas

Com que jo no sé teixir i a més no sé distingir una jaqueta mini de punt o de ganxet, vaig demanar que m'ajudéssin a vestir els meus personatges per a l'escena. Jo els vaig fer les camises i els devantals, però les jaquetes ja eren paraules majúscules per a mí. Em van aconsellar que li demanés a la Isabel (spooky) si es veia amb cor de fer-ho i em fa dir que sí. Sort que l'Eva me la va recomanar, treballa d'una manera tan fina... Les jaquetes són espectaculars de maques que són i els meus personatges, gràcies a ella, ja estan acabats. Gràcies Isabel.

Como que yo no sé tejer y además no sé distinguir una chaqueta mini de punto o de ganchillo, pedí que me ayudaran a vestir mis personajes para la escena. Les hice las camisas y los delantales, pero las chaquetas ya eran palabras mayúsculas para mí. Me aconsejaron que se lo pidiera a Isabel (spooky) si se veía capaz de hacerlo y me dijo que sí. Suerte que Eva me la recomendó, trabaja de una manera tan fina... Las chaquetas on espectaculares de bonitas que son y mis personajes, gracias a ella, ya están acabados. Gracias Isabel.



2 comentaris:

  1. Son preciosas esas chaquetas de punto!!
    Besitos

    ResponElimina
  2. Me alegro mucho que te hayan gustado las chaquetitas...ya estoy deseando de ver la escena terminada, te quedará preciosa, ahora sigo tu blog para no perderme tus avances. Petonets

    ResponElimina