Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de todo



dijous, 16 de febrer del 2012

Quina meravella!!! / ¡¡Qué maravilla!!

No sé què he fet jo per mereixer-ho, però això és el que m'he trobat avui a la bústia. Vaig comprar uns platets a Evolve. Tan bon punt els vaig veure, em vaig voler quedar amb tots ells. Són de la Rosa i en el seu blog els havia vist i m'havia enamorat. I ara, mireu que m'ha enviat!!! Són una meravella, una preciositat. Té unes mans.... I els dibuixons són finíssims. En fi, que ja tenen lloc guardat totes aquestes meravelles. I no només els platets, els bols, el cendrer, la safata,.... Ella també. És una meravella de companya. Per molts platets i moltes minis tan maques com aquestes, Rosa. Felicitats. I moltísimes, moltísimes gràcies, guapetona.
Us deixo l'adreça del seu blog, i així podeu fer una ullad als seus treballs:

http://paperinarosa.blogspot.com/

No sé que he hecho yo para merecerlo, pero esto es lo que me he encontrado hoy en el buzón. Compré unos platitos en Evolve. En cuanto los vi, me quise quedar con todos ellos. Son de Rosa y en su blog los habia visto y me había enamorado.Y ahora, ¡mirad qué me ha enviado!. Son una maravilla, una preciosidad. tiene unas manos... Y los dibujosson finísimos. En fin, que ya tengo un sitio guardado para todas estas maravillas. Y no solo los platitos, los boles, el cenicero, la bandeja,... Ella también. Es una maravilla de compañera. Por muchos platitosy muchas minis tan bonitas como estas, Rosa. Felicidades. Y muchísimas, muchísimas gracias, guapetona.
Os dejo la dirección de su blog, y así podés echar un vistazo a sus trabajos:

http://paperinarosa.blogspot.com/







7 comentaris:

  1. Felicidades!!!! son una maravilla, tienes razón de estar tan contenta.
    Besitos.

    ResponElimina
  2. Pinta super be. Jo li vaig comprar un pot d'herboristeroa per guardar menta que era una canya!!
    Un petó Marta

    ResponElimina
  3. Que bonitoooooooooooooo.
    Felicidades por esos preciosos regalos de Rosa.
    Mil besos...Marta.
    Julia

    ResponElimina
  4. Tienes razón Rosa hace maravillas...que disfrutes de las tuyas...besitos.

    ResponElimina
  5. Felicidades son una maravilla!!
    Besitos

    ResponElimina
  6. ¡¡ que bonito ¡¡¡¡felicidades ¡¡
    besines

    ResponElimina
  7. Bravo es fantástica me ha encantadony que de recuerdos me ha traído.
    Besos

    ResponElimina