Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimecres, 6 de març de 2013

Poc a poc / Poco a poco

Amb moltes interrupcions, de tot tipus, vaig seguint una mica més l'estora que ja fa moooooolt de temps (potser no tant, però a mi em sembla una eternitat) que vaig començar. Em falta acabar dues línies d'un dels costats de color torrat però, per trencar una mica tanta monotonia, he començat a farcir el cercle del mig. Paral·lelament estic fent uns coixins, també a punt de creu. Què us semblen els avenços?

Con muchas interrupciones, de todo tipo, voy siguiendo un poco más la alfombra que ya hace muuuuucho tiempo (quizás no tanto, pero a mí me parece una eternidad) que empecé. Me falta acabar dos líneas de uno de los lados de color tostado pero, por romper un poco tanta monotonía, he empezado a rellenar el círculo del medio. Paralelamente estoy haciendo unos cojines, también a punto de cruz. ¿Qué os parecen los avances?


5 comentaris:

 1. Que de moment t'esta quedant preciosa! Però ànim i no et dormis que amb aquest dies de pluja aprofita i avança una mica que volem veure-la acaba ja!

  ResponElimina
 2. qué què em sembla, que t'està quedant preciosa!!!!! Un petonet bonica!!!!

  ResponElimina
 3. Te está quedando muy bonita Marta, los colores son muy dulces....petonets!!!

  ResponElimina
 4. Te está quedando muy pero que muy bonita, deseando verla terminada!!
  Besitooos.

  ResponElimina
 5. Hola Martona, tens un premi per recollir al meu blog. Un petonet, bufona

  ResponElimina