Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododimarts, 4 d’agost de 2015

Regal de Susi / Regalo de Susi

Bon dia. Tothom qui heu passat per aquí heu vist el prestatge que em va fer la Susi. El que no us vaig explicar (la emoció em va portar...), és aquest fantàstic drap de cuina que em va afegir i que és una autèntica monada. Qui tingui oportunitat d'anar aquest setembre a la fira de miniatures de Barcelona ho podrà comprovar allà mateix. No deixeu de passar a saludar-la. Ella i Vicent són un encant.

Buenos días a tod@s. Todos lo que habéis pasado por aquí habéis visto la estantería que me hizo Susi. Lo que no os mostré (la emoción me llevó...), es este fantástico paño de cocina que me añadió y que es una auténtica monada. Quien tenga oportunidad de ir este septiembre a la feria de miniaturas de Barcelona lo podrá comprobar allí mismo. No os vayáis sin saludarla. Ella y Vicent son un encanto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada