Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododijous, 3 de novembre de 2011

Davantal per a l' "Anne" / Delantal para "Anne"

Aquest és el primer davantal que faig i és per l' "Anne" de l'escena de teules verdes. Mica en mica vaig acabant detalls per enllestir-la. Ja em direu què us sembla.

Este es el primer delantal que hago y es para "Anne" de la escena de tejas verdes. Poco a poco voy acabando detalles para finalizarla. Ya me diréis qué os parece.
5 comentaris:

 1. Ahora que parece que me deja entrar a comentar este bloger, te digo: precioso el delantal, preciosos los detalles de la riviera y preciosa tu primera casa.
  Besitos

  ResponElimina
 2. Very lovely apron and in good style with the dress.
  Hugs

  ResponElimina
 3. Doncs a mi amb sembla precios davantal . Jo soc una negada per tot el que siguin agulles .
  Petons

  ResponElimina
 4. Que davantal més bonic!!
  Petonets Cote

  ResponElimina