Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododijous, 3 de novembre de 2011

Detalls per a la Riviera / Detalles para la Riviera

Com tota "novata" vaig començar a comprar mobiliari i cosetes per decorar la casa. Sóc una gran fan de la sèrie "A dalt i a baix" i volia posar el mateix tipus de decoració. Però vaig començar a donar voltes per les botigues i vaig anar veient mobiliari que m'agradava. L'època no està representada fidelment, ja que no hi havia bany, però vaig voler posar-ne un. I detalls com aquests, un munt. Mica en mica aniré fent canvis, ho sé. Una casa no està mai acabada i sempre hi ha articles nous i coses que aprens a fer tu mateixa i... vés a saber com acaba. Aquestes són algunes cosetes que veig fer en el seu moment.

Como toda "novata" empecé a comprar mobiliario y cositas para decorar la casa. Soy un gran fan de la serie "Arriba y abajo" y quería poner el mismo tipo de decoración. Pero empece a dar vueltas por las tiendas y fui viendo mobiliario que me gustaba. La época no está representada fielmente, ya que no habia baño, pero quise ponerle uno. Y detalles como este, un monton Poco a poco iré haciendo cambios, lo sé. Una casa no está nunca acabada y siempre hay artículos nuevos y cosas que aprendes a hacer tú misma y.. vete tú a saber cómo acaba. Estas son algunas cositas que hice en su momento.

El bonsai el dedico al meu marit, que en té la terrassa de casa plena i és un artista amb ells.
El bonsai se lo dedico a mi marido, que tiene la terraza de casa llena y es un artista con ellos.

1 comentari:

  1. I love all the bathroom miniatures you prepared. You are right, they will be suitable for the "upstairs downstairs" era.
    Hugs,

    ResponElimina