Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododivendres, 18 de novembre de 2011

Inauguració de la botiga Evolve Miniatures / Inauguración de la tienda Evolve Miniaturas

Evolve MiniaturesEl dijous 1 de desembre a les 18:00h, s'inaugura la botiga d'Evolve Miniatures. No deixeu passar aquesta oportunitat de veure una fantàstica vitrina plena de meravelloses miniatures. Realment fa molta patxoca.
A més, per celebrar la inauguració fa un sorteig al seu blog:
http://elminimundodelaura.blogspot.com/
El sorteig serà al mateix moment de la inauguració, així que la data de finalització és el dijous dia 1 a les 12 del migdia.

Per a més informació podeu veure-la a facebook. http://www.facebook.com/pages/Evolve-Miniatures/133034486800589


El jueves 1 de diciembre a las 18:00h se inaugura la tienda de Evolve Miniaturas. No dejéis pasar la oportunidad de ver una fantástica vitrina llena de maravillosas miniaturas. Realmente hace mucho gozo.
Además, para celebrar la inauguración hace un sorteo en su blog:
http://elminimundodelaura.blogspot.com/
El sorteo se celebrará en el mismo momento de la inauguración, así que la fecha de finalización es el jueves dia 1 a las 12 del mediodía.
Para más información podéis verla en facebook. http://www.facebook.com/pages/Evolve-Miniatures/133034486800589

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada