Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de todo



divendres, 3 de febrer del 2012

El primer premi!! / El primer premio!!


M'han concedit el meu primer premi des de que tinc el blog. I m'ha arribat d'un blog que és molt semblant al meu en aparença. El que no m'imaginava és que m'arribés de tan lluny i m'ha fet el doble d'il.lusió. Els blogs arriben a llocs insospitats. Moltes gràcies a la Irina per aquesta concessió. Si no la coneixeu, aquest és el seu blog:

http://narinanapertaa.blogspot.com/

Me han concedido mi primer premio desde que tengo el blog. Y me ha llegado de un blog que es muy parecido al mío en apariencia. Lo que no me imaginaba es que me llegara de tan lejos y me ha hecho el doble de ilusión.  Los blogs llegan a lugares insospechados. Muchas gracias, Irina, por esta concesión. Si no la conocéis, este es su blog:

http://narinanapertaa.blogspot.com/

I ara jo tinc la difícil tasca de buscar blogs que reuneixin la característica de tenir menys de 200 seguidors per atorgar-lis el premi. Aquí estan els meus cinc blogs premiats:

A més  més hi ha un blog a qui li vull dedicar el premi sense posar la condició de donar-lo a ningú més. Només és una dedicatòria, i no una concessió:

Y ahora yo tengo la difícil tarea de buscar blogs que reunan la característica de tener menos de 200 seguidores para otorgarles el premio. Aquí están mis cinco blogs premiados.

Ademas hay un blog a quien quiero dedicar el premio sin la condición de dárselo a nadie más. Solo es una dedicatoria, y no una concesion:

http://lascosasdecote.blogspot.com/
http://lasminiaturasyelvintage.blogspot.com/
http://hilsula.blogspot.com/
http://rdoortjesminis.blogspot.com/

Dedicat a:
Dedicado a:
http://paperinarosa.blogspot.com/

9 comentaris:

  1. Felicidades por tu primer premio!!!
    Besitos y feliz fin de semana.

    ResponElimina
  2. ¡¡¡FELICIDADESSSSS!!!
    Que ilusión hace verdad?
    Feliz fin de semana.
    Mil besos...Julia

    ResponElimina
  3. Marta , moltes gracies i moltes felicitats .
    Com puc enviarte un missatge privat ?
    Potser per el foro " tus miniaturas " ?

    ResponElimina
  4. Felicidades Marta!!!! los premios siempre hacen mucha ilusión y el primero, mucho más. Gracias por otorgármelo. Besitos

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats! i moltes gràcies!, crec que el premi m'ha arribat de dues persones, axí que he de buscar el doble de blogs per otorgar-lo, que feina més complicada!, això m'ho he de rumiar una mica de temps. Molts petonets i moltes gràcies, per pensar en els meus treballs, t'ho agraeixo de tot cor.

    ResponElimina