Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododissabte, 11 d’octubre de 2014

Autoria 2

Per no fer l'entrada anterior tan llarga, he fet una segona part
Para no hacer la entrada anterior tan larga, he hecho una segunda parte
 Els platets de dalt de l'armari i la safata, el narcís rosa, els plats del prestatge i la planteta de darrera la caixa de color groc, són de la Rosa. Té unes mans per pintar aquests plats i safates, que són d'admiració, tan petites que les fa ella. 

La caixa amb les plantes és de Montse Company.

Los platitos de arriba del armario y la bandeja, el narciso rosa, los platos dela estantería y la plantita de detrás de la caja de color amarillo, son de Rosa.  Tiene unas manos para pintar estos platos y bandejas, que son de admiración, tan pequeñas como las hace ella.

La caja con las plantas es de Montse Company.El test on hi ha la lavanda és de la Susi, una xiqueta que té un estil magnífic. Les lleteres són pintades per mí, comprades a la fira de Nadal. La lletra M del prestatge va ser un regal seu de l'anterior fira de Barcelona. Hi ha un altre test igual sota la taula.

Las macetas donde está la lavanda es de Susi , una chiquilla que tiene un estilo magnífico. Las lecheras son pintadas por mí, compradas en la feria de Navidad. La letra M de la estantería fue un regalo suyo de la anterior feria de Barcelona. Hay otra maceta igual bajo la mesa.De la Sandra, un "fòssil" en mig dels llibres de l'armari. I idees, bones idees com aquest tap de "powerade" convertit en jardinera. També en tinc un altre fent de test de les hortènsies.

De Sandra, un "fosil" en medio de los libros del armario. E ideas, buenas ideas como este tapón de "powerade" convertido en macetero. También tengo otro haciendo de maceta de las hortensias.
Amb el "fòssil" de la Sandra, dos recolzallibres. Obra de l'Esther a qui vaig conèixer personalment a la Fira de Barcelona i ja la coneixia del foro.

Con el "fosil" de Sandra, dos reposalibros. Obra de Esther a quien conocí personalmente en la Fira de Barcelona y y aconocía del foro.

I al costat de la font, l'espelma de la paret de l'Heloise. És d'aquelles coses que no tenen sentit. Posar una espelma a l'aire lliure no és que sigui lògic, però m'agradava tant, que si no la poso, revento.

Y al lado de la fuente, la vela de la pared de Heloise. Es de aquellas cosas que no tienen sentido. Poner una vela al aire libre no es que sea lógico, pero me gustaba tanto, que si no la pongo, reviento.

Al costat de l'aigüera hi ha un ram de peonies. Les vaig triar taronges per variar una mica de color. En el costat oposat hi ha dues heures, una de cada color. En el test de ls Susi, la lavanda. I en un tap de "powerade" les hortènsies. Tots són kits de "Mi patio escondido".  A la fira d'aquest any vaig fer un taller amb la Marisa de peonies i horènsies. Tot i haver-les fet a casa, sempre hi ha detalls i trucs que va molt bé que te'ls expliquin. I la Marisa ho va explicar molt bé. Encara l'he d'acabar.

Al lado del fregadero hay un ramo de peonías. Las hice naranja para variar un poco de color. En el lado opuesto hay dos hiedras, una de cada color. En la maceta de Susi, la lavanda. Y en un tapón de "powerade" las hortensias. Todas son kits de "Mi patio escondido". En la feria de este año hice un taller con Marisa de peonias y hortensias. Aún habiéndolas hecho en casa, siempre hay detalles y trucos que van muy bien que te los expliquen. Y Marisa lo explicó muy bien. Aún lo tengo que acabar.

2 comentaris: