Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododissabte, 11 d’octubre de 2014

La teulada / El tejado


 Aquesta és la preparació de la teulada, aquí assecant-se. Era el toc final per l'acabament de l'escena de la terrassa. Un lloc on hi toqués el sol (sense sol, per mí, no hi ha vida) però alhora una mica de teulada protegís de la possible pluja. 

Esta es la preparación del tejado, aquí secándose. Era el toque final para la el acabado de la escena de la terraza. Un sitio donde tocara el sol (sin sol, para mí, no hay vida) pero que a la vez un poco de tejado protegiera de la posible lluvia.

Us agrada? Petons i fins aviat

¿Os gusta? Besos y hasta pronto1 comentari:

  1. Però que maca és!!!! Una petita obra d'art! M'agrada molt Marta

    ResponElimina