Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododijous, 16 d’octubre de 2014

Un regal aprofitat / Un regalo aprovechadoAquesta taula me la va regalar la Merche. Ella no fa minis, però la seva mare la tenia a casa, amb altres mobles d'un col·leccionable, i me la va donar. Tenia una pota trencada. No sabia si me'n sortiria i no fa gaire m'hi vaig posar. Així ha quedat. Amb trossets de fusta per aquí, una peça per allà. Voilà!. Només falta pintar-la. Ja té lloc al meu nou projecte: una cuina.

Esta mesa me la regaló Merche. Ella no hace minis, pero su madre la tenia en casa, con otros ueble sde un coleccionable, y me la dio. Tenía una pata rota. No sabía si me apañaría y no hace mucho me puse a ello. Así ha quedado. Controcitos de amdera por aquí, una pieza por allí. Voilà! Sólo hace falta pintarla. Ya tiene sitio en mi nuevo proyecto: una cocina.

4 comentaris:

  1. Una bona feina . Segur que será una cuina molt bonica .
    Un petonet

    ResponElimina
  2. Preciosos devantals! I segur que la taula quedara preciosa tambè.
    Petonets

    ResponElimina