Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de tododijous, 30 d’octubre de 2014

Davantals / Delantales

Hola. Aquesta entrada és per ensenyar-vos dos davantals que he fet. Em falta pujar la foto d'un tercer davantal. De fet, em falta fer la foto encara. Mentre rumio de quin color pintaré la taula que vaig arreglar, vaig fent altres coses per no quedar-me aturada.Què us semblen?

Hola. Esta entrada es para enseñaros dos delantales que he hecho. Me falta subir la foto de un tercer delantal. De hecho, me falta hacer la foto todavía. Mientras pienso de qué color pintaré la mesa que arreglé, voy haciendo otras cosas para no quedarme parada. ¿Qué os parecen?


2 comentaris: