Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de todo



dimecres, 9 de novembre del 2011

Anne of green gables / Anna de les teules verdes / Anne de las tejas verdes

Aquests són els progressos de l'escena que estic fent dedicada a Anne, la protagonista d'aquesta sèrie. L'escena és un regal. Espero que l'esforç valgui la pena i li agradi a la persona a qui va dirigida.

Estos son los progresos de la escena que estoy haciendo dedicada a Anne, la protagonista de esta serie. La escena es un regalo. Espero que el esfuerzo valga la pena y le guste a la persona a quien va dirigida.


El terra està fet amb pals depressors de la llengua, com els que fan servir els metges. Em van passar el capítol en un pen-drive i no es veu en cap moment, però per l'època i l'ambient me'l vaig imaginar així.

El suelo está hecho con palos depresores de la lengua, como los que utilizan los médicos. Me pasaron el capítulo en un pen-drive y no se ve en ningún momento, pero por la época y el ambiente, me lo imaginé así.




150 palets de gelat van fer falta per fer el zòcol de les quatre parets de la primera estructura. Trobar el color de la pintura tampoc va ser fàcil.

150 palitos de helado hicieron falta para hacer el zócalo de las cuatro paredes de la primera estructura. Encontrar el color de la pintura tampoco fue fácil.







Encarant les primeres estructures.


Encarando las primeras estructuras.



Començant a pintar.


Empezando a pintar








Seguim amb la pintura.


Seguimos con la pintura.










Primera mà de pintura.



Primera mano de pintura









Muntatge del següent moble, darrera d'on és l'Anne.


Montaje del siguiente mueble, detrás de donde está Anne.













Els quadres de l'escena original tenen motius molt diferents a aquests i molt típics per l'època. Jo els vaig fer amb el nom i les inicials de la persona a qui serà regalada l'escena en punt de creu.

Los cuadros de la escena original tienen motivos muy diferentes a estos y muy típicos de su época. Yo los hice con el nombre y las iniciales de la persona a quien será regalada la escena en punto de cruz.









Amb la bomba d'aigua gairebé em torno boja. No la trobava enlloc. Per fi, encara que la hagués de montar i pintar, ja era meva.


Con la bomba de agua casi me vuelvo loca. No la encontraba en ninguna parte. Por fin, aunque la tuviera que montar y pintar, ya era mía.






Col.locada en el seu moble.

Colocada en su mueble.








Les parets van prenent forma. Van adquirint detalls.
Las paredes van tomando forma. Van adquiriendo detalles.



A l'espera d'acabar de construir l'estructura, vaig muntant detalls que també formen part de la decoració de les parets.

A la espera de acabar de construir la estructura, voy montando detalles que también forman parte de la decoración de las paredes.


Aquí tenim un primer muntatge, provisional, de l'estructura i alguns detalls que ja estan acabats.


Aquí tenemos un primer montaje, provisional, de la estructura y algunos detalles que ya están acabados.






En aquest mateix blog podeu veure el sofà, amb els coixins acabats, la taula de fusta muntada i acabada (tot i que guarnida d'una manera que no té res a veure amb la decoració final que tindrà) i el devantal de l'Anne. Espero tenir temps per donar-li una empenteta i ensenyar-vos els avenços tan aviat com sigui possible.


En este mismo blog podéis ver el sofá, con los cojines terminados, la mesa de madera montada y acabada (aunque decorada de una manera que no tienen nada que ver con la decoración final que tendrá) y el delantal de Anne. Espero tener tiempo para darle un empujoncito y enseñaros los avances tan pronto como sea posible.

5 comentaris:

  1. Me encanta todo, para mi es perfecto y ese color verde me gusto muchisimo. Estoy segura que la persona a quien va dirijido agradecera tu esfuerzo por que es un excelente trabajo. Un beso!

    ResponElimina
  2. Fantastic scene. I love all the beautiful details.
    Hugs Maria

    ResponElimina
  3. Que bonic que es tot el que fas !! i quina feinada . Si l'Elisenda no la vol ja me la quedaro jo , no t'amoinis .
    Petonets

    ResponElimina
  4. uauuuuu!!! T'está quedant genial!! Quina sort que te la Elisenda perquè serà un regal preciós!!

    ResponElimina
  5. Hola Marta!!!!
    Que gusto conocer tu blog ♥ ¡Ya soy tu seguidora !! ( ;
    Cuanta cosa más hermosa hay aquí !!!
    Un beso
    Flor

    ResponElimina